Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Comprar online

Lloc oficial de la marca Cornilleau per vendes en línia des de Barcelona dels nostres productes per a la pràctica de tennis de taula de competició i tennis de taula d'oci, més conegut com taula. Vostè trobarà una àmplia gamma de taules, pilotes, raquetes i accessoris. Cornilleau és una marca líder en les taules de ping - pong i fabrica al més alt nivell durant més de 40 anys. Cornilleau des de 1969, desenvolupa, dissenya i produeix taules de tennis de taula d'alt nivell. Amb un compromís permanent per innovar i oferir taules de tennis de gran qualitat. Cornilleau s'ha convertit en el líder europeu sense deixar de ser una empresa de mida humana es troba en l'origen de la fundació de la ciutat de la família Cornilleau en Bonneuil - les- Eaux a França, on es fabriquen totes les taules de ping- pong.
Cornilleau Sports Madison li ofereix una gamma completa de tennis de yaula de lleure i d'alta competició - fàcil anar de compres tot el dia .

Crea raqueta individual amb ajuda de la nostra gran selecció de gomes i fustes - per petició del client, enviem les raquetes completament muntades. Si vostè està indecís : busqui específicament a través de filtres de producte. Compareu els seus articles preferits amb la creació de llistes de comparació i llistes de desitjos. Si vostè està buscant idees de regal, segur que ho trobarà a Cornilleau Sports Madison.
 
També us convidem a seguir-nos a Facebook o subscriure al nostre butlletí de notícies. Esperem rebre els seus comentaris personals !

Gaudeix del ping pong i del tennis de taula!
El seu Equip Cornilleau Sports Madison.